Εταιρεία

Γιατί να μας επιλέξετε;

Στις υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, που καλύπτουν έκταση 2500τ.μ. με εκθεσιακό χώρο 800τ.μ., στην περιοχή Αμμούδα Αγίου Νικολάου, μπορούμε να πετύχουμε υψηλά standards στην ποιότητα των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών. Η σύγχρονη κάθετη γραμμή παραγωγής, με ηλεκτρονικό έλεγχο σε κάθε στάδιο, μας εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και κατα συνέπεια ανταγωνιστικές τιμές.

Διασφαλίζουμε την ποιότητα εφαρμόζωντας σύστημα διαχείρησης σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 9001:2015. Τα προϊόντα μας είναι απο τα λίγα που καλύπτουν τις απαιτήσεις και συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές οι οποίες καθορίζονται απο την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και φέρουν σήμανση CE.

Κάλως Ήρθατε Στην Alfalumin Α.Ε.

Η εταιρεία Alfalumin ιδρύθηκε από ανθρώπους που μετά απο εμπειρία 45 και πλέον χρόνων στο χώρο του αλουμινίου και σιδήρου, εδραίωσαν μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους.

Επιδίωξή μας είναι η ικανοποίηση και των υψηλότερων απαιτήσεων, αξιοποιώντας την πλέον εξελιγμένη και σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία.

Οι προμηθευτές μας είναι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν άμεσα και να εγγυώνται για την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών.

Σοβαρότητα

Εμπιστοσύνη

Αξιοπιστία

Για το σπίτι και την επαγγελματική σου δραστηριότητα!

Η Ομάδα Μας

NikosAlfalumin723X489
Νίκος Ταμπουρατζής

Τμήμα Διεύθυνσης & Οικονομικών

KostasAlfalumin723X542
Κώστας Ταμπουρατζής

Υπεύθυνος Παραγωγής

FotiniAlfalumin723X489
Φωτεινή Ταμπουρατζή

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

Λένε Για Εμάς